Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Ad Construction εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και ιδρύθηκε από τους Χατζηστεργίου Λεωνίδα και Πειστικό Χρήστο το 2007.

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της αρχιτεκτονικής μελέτης, εσωτερικής διακόσμησης και έχει εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση έργων και έρευνας αγοράς.

Η ομάδα μας ενημερώνεται συστηματικά και εφαρμόζει λύσεις χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τάσεις των υλικών και τα πλέον προηγμένα συστήματα δόμησης.

Στο έργο της Ad Construction περιλαμβάνονται ιδιωτικά έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Κύπρος, Βουλγαρία, Σκόπια, Ντουμπάι, Κατάρ).

Η εταιρεία έχει εδραιωθεί στο χώρο χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία και σπουδές στο εξωτερικό των ιδρυτών της. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πάντα με σεβασμό προς τις αρχιτεκτονικές αρχές και την φιλοσοφία του εφ ζην.
Στόχος της εταιρείας είναι να αντιμετωπίζει κάθε έργο ως μοναδικό, σεβόμενη τους στόχους και την αισθητική του κάθε πελάτη, αποδίδοντας έτσι ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Newsletter

Newsletters

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε όλα τα τελευταία νέα μας.